Under denna period i ditt liv händer det mycket både fysiskt, psykiskt och mentalt och du måste handskas med både dessa förändringar, men även med ett allt mer prestationsinriktat samhälle, och det sociala trycket du ständigt utsätts för i och med sociala media, datorer, mobiler m.m..

Förväntningarna är kanske höga på dig både i ditt privata liv och i skolan. Det är mycket du ska ansvara för; hemmasysslor, komma i tid till skolan, studera, skriva prov, gå på aktiviteter och mycket annat. Du kanske också har förväntningar på dig själv och ställer till och med höga krav på dig?

Skulle det inte vara skönt att för en stund komma bort från all stress, bara vara dig själv, få lugn och ro både i kroppen och i huvudet, i en kravlös och accepterande miljö? För att inte tala om att du också kommer att bli starkare, friskare och få bättre koncentration!

Positiva effekter med yoga:

Kurs

I dessa klasser kombinerar vi yogapositioner, andningsövningar, avslappning, meditation och mindfulness för att du både ska slappna av och få en starkare och mer flexibel kropp. Yoga ger dig möjlighet och verktyg för att upptäcka och reglera dina känslor, lyssna både på din kropp och ditt hjärta, lyssna på dig själv. Genom yoga kan du hitta bra strategier för att hantera dina vardagliga utmaningar och svåra situationer.