Ny Till Yoga?

Allt du behöver är dig själv, ett öppet sinne och att följa ditt hjärta. Yoga är ingen tävling mot dig själv eller någon annan. Du gör det du klarar av, utifrån din kropp, dagsform och dina förutsättningar. Vi är alla olika. Meddela din lärare om hur din kropp mår, till exempel om du har några skador eller andra bekymmer så att du kan få anpassningar om det behövs. Jag är här för dig!

Om Yoga På Sunny Corner

Kom i god tid för att förbereda dig inför klassen. Jag finns på plats från en halvtimme innan klassen börjar, men när klassen väl börjar så låses dörren, för att säkra dina tillhörigheter, och eftersom jag då håller på med klassen kan jag inte släppa in dig.

Receptionen i Kista Entrén har öppet helgfria vardagar från kl.07:30-kl.17:30, övriga dagar och tider kommer jag att släppa in dig.

Tänk på att alltid behålla en lugn och tyst miljö i yogastudion. Helt tysta mobiltelefoner under klassens gång, inte heller någon vibrering.

Yogastudion är liten med det finns plats att byta om, plats för dina skor, din jacka och din väska. Det finns två toaletter i de allmänna utrymmen men ingen dusch. Ha på dig sköna, bekväma kläder som inte begränsar dina rörelser. Till exempel träningsbyxor eller shorts samt en topp. I flera yogapositioner är vi upp och ned så tänk på det vid val av topp. Vi är barfota när vi gör yoga.

Vi har yogamattor, meditationskuddar, bolsters, klossar och band till alla, men du får så klart ta med dina egna om du föredrar det. Om du svettas mycket så är det bra att ha med dig en handduk. Tänk på att ha rena kläder och rena fötter om du använder yogastudions saker.

Ät och drick inte så mycket innan klassen, och inte direkt efter heller. Det rekommenderas att inte äta två till tre timmar innan. Undvik att använda parfymer för att respektera allergier.

Allmänna bokningsregler

Yogastudion är liten, så det finns begränsad med platser. För att vara säker på att du har en plats, kan du boka genom e-post från schemasidan. Självklart har du möjlighet att komma på drop-in.

När det gäller kurser, så är avgiften bindande, och går endast att få i retur mot uppvisande av läkarintyg. Däremot kan kursen överlåtas till någon annan. Missar du något tillfälle kan du istället gå en valfri annan klass istället under samma period som drop-in.

Om du mot förmodan skulle skada dig hos Sunny Corner Yoga, så kan vi inte hållas ansvariga; du är här under eget ansvar, fysiskt som mentalt.

BETALNING

Kurser kan man betala till bankgiro efter anmälan genom e-post. För drop-in och klippkort (10 eller 20 gånger) sker betalning på plats, endast med Swish. Priser hittar du på schemasidan. För företag finns det möjlighet att betala genom faktura.

HYRA VÅR LOKAL

Är du intresserad av att hyra vår lokal för klasser, utbildning, workshops eller events? Kontakta oss på info@sunnycorner.se för frågor om tillgänglighet. Vid uthyrning av yogastudion måste man uppvisa att man är momspliktig genom registerutdrag från Skatteverket gällande moms.

Priser vardagar 400 kr / timme. Priser lör- och söndag 500 kr / timme. Hela dagar (upp till 8 timmar) är 2000 kr på vardagar, 2500 kr på lör- och söndag.