Våra ständigt uppkopplade liv är fulla av distraktioner. Samtidigt kräver våra kunskapsintensiva jobb stor fokus och mental klarhet. Tillsammans leder detta till en hektisk tillvaro, både på jobbet och i privatlivet. Därför behöver vi satsa lite extra på vårt välbefinnande.

Yoga och meditation på jobbet ökar deltagarnas välbefinnande; man blir mer balanserad så att man klarar av livet bättre och är ett bra sätt att hålla alla friska och glada samtidigt som det förbättrar koncentration, kreativitet, prestanda och produktivitet på jobbet.

Långsiktiga effekter av yoga och meditation är många:

Medarbetare återvänder till sina skrivbord och känner sig glada, energiska och redo att möta dagens nästa utmaning samt bidra till en framgångsrik samarbetsmiljö. De känner sig motiverade och mår bra; viktiga förutsättningar för att vara framgångsrika och produktiva på arbetet.

En ökad satsning på medarbetarnas hälsa bidrar till en god och stimulerande arbetsmiljö, en fungerande verksamhet och ett långsiktigt hållbart arbetsliv för medarbetarna. Den kan ge god återbäring i form av minskad sjukfrånvaro och ökad livskvalitet.

Yoga- och Meditationsklasser

Det finns olika yogastilar och meditationstekniker. Sunny Corner Yogas klasser i arbetslivet har tonvikten på stresshantering, välbefinnande och balans mellan arbete och privatliv. De inkluderar Hatha yoga, mindfulness meditation, andningstekniker och avslappning. Dessa tekniker kan implementeras även utanför arbetet varje dag.

Klasserna kan äga rum inom ditt företag eller i vår yogastudio. Klasserna kan skräddarsys efter medarbetarnas och företagets behov. Vi kommer också att utforma klasserna efter deltagarnas erfarenhetsnivå.

Företagsklasser

En klass varar från 45 minuter till en timme under ett minimum på 10 veckor och skräddarsys för varje företags och gruppens unika behov.
Särskilda engångskurser kan ordnas efter önskemål, till exempel till evenemang, offsite eller planeringsdagar. Allt från en timme till en hel dag är möjligt.
Medarbetare kan också erbjudas förmånligt rabatt på t.ex. klippkort.

Ta gärna kontakt med mig för diskussion om vilka lösningar som passar er. Ni kan ringa eller skicka email.